woensdag 13 februari 2013

Stille tijd


Gisteren heb ik u een suggestie gedaan om bijbels positief denken te testen. Als wij onze gedachten gedurende de dag telkens opnieuw richten op God en als wij ons hart telkens opnieuw vullen met Hem, heeft dat direct een uitwerking op onze dag. Absoluut zeker. Probeer het maar.

Om die reden is ‘stille tijd’ zo belangrijk voor ons. Iedere dag tijd nemen om Zijn woord te lezen om te overdenken en met Hem te praten. Iedere dag twintig of dertig minuten bewust met Hem bezig zijn verandert onze dag en uiteindelijk ons leven. En zeg nu niet dat u daar geen tijd voor hebt. Dat is onzin. U hebt ook tijd om te eten, te wandelen, tv te kijken, in het internet te surfen. Dan moet u ook tijd kunnen vrijmaken voor God.

Achter de schermen werken onze technische mensen al enige tijd aan de mogelijkheid online 'stille tijd' te houden. Wij hopen deze module nog dit voorjaar aan de manna-vandaag site te kunnen toevoegen. Deelnemers aan de site worden dan niet alleen begeleid in het lezen en overdenken van Gods woord, ze krijgen ook de mogelijkheid online een gebedslijst aan te leggen en een geestelijk dagboek bij te houden. Wij hopen dat we zo veel deelnemers aan de site kunnen helpen dagelijks tijd door te brengen met God. Een mooiere dienst kunnen wij christenen niet bieden.