dinsdag 2 april 2013

Persoonlijk getuigenis

Na een dramatische periode in mijn leven ben ik tot geloof gekomen. Als tiener had ik veel vragen over mijn leven. "Waar kom ik vandaan?" "Waar ga ik naar toe?" "Wat is de zin van mijn leven?" Vragen die sudderen in het hart van veel mensen. Haast fanatiek heb ik geprobeerd de leegte in mijn leven te vullen. Ik bestudeerde de grote wereldgodsdiensten, bezocht allerlei sekten en groepen en zocht de zin van het leven in relaties. Maar hoe meer ik probeerde de leegte in mijn leven te vullen, hoe groter die leegte werd.

Na veel omzwervingen begreep ik uiteindelijk dat ik nog maar twee mogelijkheden had: uit het leven stappen of mijn leven overgeven aan Jezus. Toen ik mij dat realiseerde ben ik op mijn knieën gevallen en heb het uitgeschreeuwd tegen God: "Ja God, ik wil tot U komen, geef mij alstublieft rust." Dat eenvoudige, eerlijke gebed was het begin van een radicale verandering in mijn leven. (Als je dat wilt klik dan hier om mijn verhaal, geïllustreerd met tekeningen en schilderijen, te lezen).

De komende dagen wil ik hier graag aandacht geven aan de verlossing die God ieder van ons aanbiedt. Als je al christen bent wil je misschien anderen op deze overdenkingen wijzen. Ben jij niet zeker over jouw relatie tot God lees dan de komende dagen deze stukjes.