Manna-vandaag

In 1997 ben ik, op verzoek van een paar vrienden, begonnen met het verzenden van e-mails met bijbelstudies. Zes dagen per week werden zo studies van een A4tje verstuurd aan een groeiend aantal belangstellenden. Later werden de studies ook in het Engels en het Duits aangeboden. Inmiddels hebben, op deze manier, meer dan 30 miljoen bijbelstudies hun weg gevonden naar belangstellenden over de hele wereld.

Om deze stormachtige groei in goede banen te kunnen leiden zijn wij gestart met de website www.manna-vandaag.nl. Op de website wordt inmiddels veel meer aangeboden dan bijbelstudies per e-mail. Een heel team van vrijwilligers werkt mee om christenen te helpen en te bemoedigen in hun geloofsleven. Deelname aan de website kost 18 euro per jaar. Dat is niet om daarmee geld te verdienen, maar om de kosten te dekken.

Ben je nog geen deelnemer aan de website van manna-vandaag, klik dan op de link in de rechterkolom en meld je ook aan. Je kunt daarna op de website zelf kiezen welke hulp en bemoediging jij wilt ontvangen. Bovendien help je door jouw deelname deze bediening in het internet te houden.